vrijdag 27 januari 2012

Zie onderaan de pagina mijn 'mixpod' met lekkere luistermuziek....heb je er genoeg van dan kun je het gewoon stoppen hoor! Nog uitvinden hoe alles precies werkt......

donderdag 26 januari 2012

vrouwenmeeting.....Het begin.....

In november 2011 is de 'Nice To vrouwen-Meet-ing You' in onze gemeente van start gegaan, een meeting voor vrouwen.... is dat nou nodig?  er zijn toch al verenigingen enzo genoeg, zullen mensen denken....jaha.... niet iedereen zal er behoefte aan hebben, maar er zijn er ook die wel op een andere manier elkaar willen ontmoeten, dat er gelegenheid is waar je vrijblijvend, laagdrempelig met elkaar bezig bent en contacten op doet. ons doel is dat we meer een gevoel van saamhorigheid, openheid en veiligheid krijgen, en gebruik maken van een ieders creativiteit, talent, in een ontspannende sfeer.
Wij T. en ik kwamen voor de zomer er zo eens op, dat we zoiets eigenlijk miste een plek om ongedwongen in contact te komen met anderen. Niet iedereen stapt makkelijk op iemand af om kennis of een praatje mee te maken, bv. zondags na de kerkdienst.
Hoe pak je zoiets dan aan, organiseren is nu niet waar ik erg goed in ben en al snel heb je redenen om te zeggen nu nog even niet want........Toen na de zomer alles weer begon bleef het wel kriebelen en ergens hadden wij beide het gevoel van 'God wil dat we hier mee gaan beginnen, het is nodig.. geen smoesjes, niet teveel gaan nadenken...doen, vertrouw op mij'....  Hij blijft anders toch wel op je schouder blijven tikken van 'hé weet je nog'....lees maar;Psalm 139: 7-10
Eigenlijk willen we alles gelijk in het groot zien.... snel resultaat zien, maar stel er kwamen er maar steeds een paar van die vele vrouwen die er zijn, dan heb je toch al wat bereikt!
Vertrouw op Gods kracht en wijsheid, niet alleen op die van jezelf.........




dinsdag 24 januari 2012

Welkom


Hier dan het eerste berichtje voor deze weblog, met zuchten en steunen en helaas ook gemopper heb ik zelfs het voor elkaar gekregen er wat op te plaatsen, een pc is erg handig, je kunt er hele leuke dingen mee doen....maar wat een gepuzzel, veel gegoogeld dus. Zelfs de strijk gedaan tussendoor... haha, voor de rest lag het hier behoorlijk stil, trouwens valt dit niet onder vrijwilligerswerk? Toch nuttig bezig geweest hoop ik dan maar!
Ik hoop dat andere ook eens een kijkje komen nemen en het is natuurlijk nog leuker als jullie reageren!